Nieuwsbrief

Lees hier de meest recente nieuwsbrieven

september 2020

Geen Leerorkesten maar Proeftuinen. Drie scholen kregen een workshop grafische partituur. Nieuwe stalling en grotere ruimte voor instrumenten en administratie. Projectleider bezoekt alle verengingen. Citaten over muziek Je leest het in de nieuwsbrief!

Februari 2019

Nationale kindermuziekweek. Tien prachtconcerten achter de rug. Voortgangsgesprekken met wethouders. Muziek Maak Dag in Deventer. Showkorps Amicita Boerhaar. Opstartorkest Wijhe-Boerhaar-Broekland weer van start. Je leest het in de nieuwsbrief!

november 2018

Ronde van Olst van start. Record aantal leerorkesten. Opstellen Bestuurlijk Kader. Nieuwe trainingen Leerlijn Thematisch Muziekonderwijs. Muziek Maak Middagen in Olst en Wijhe. Meedoe-concert-Broer. Je leest het in de nieuwsbrief!

April 2018

Muziekimpulsregeling langer open, laatste kans om aan te vragen. Nieuwe website Muziek Netwerk Salland. Mooie resultaten in Heino, Boerhaar en Raalte. Esmoreit volgde als eerste de cursus: Hoe geef ik ook al weer een leuke muziekles. Muziek maak Middag in Olst en in Wijhe in voorbereiding. Je leest het in de nieuwsbrief!

Januari 2018

Eerste concerten dit schoolseizoen en start leerorkesten, Muziek-Maak-Middag, laatste mogelijkheid aanvraag subsidie Muziekimpuls, opstartorkest WBB van start, de educatieve dienst van het Orkest van het Oosten, De Tweede ronde van Raalte. Je leest het in de nieuwsbrief!

Oktober 2017

Het nieuwe seizoen is weer begonnen met de oriëntatielessen, op tournee naar het provinciehuis, de ronde van Raalte, jeugdorkest in Heino, finaleronde Meer Muziek in de klas, aanvraag leerlijn thematisch muziek onderwijs gehonoreerd, nieuw leden bij het netwerk. Je leest het in de nieuwsbrief!

Juli 2017

Benieuwd wie ons nieuwe bestuurslid is? En hoeveel concerten er de afgelopen twee maanden zijn gegeven dor de leerorkesten? Je vind het in onze laatsete  nieuwsbrief voor we de zomer in duiken. Je leest de nieuwsbrief hier!